قطب درمانی جنوب اصفهان نیازمند نیروی انسانی و پزشک متخصص است
محمودی نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی گفت: برای بیمارستان فوق تخصصی امیرالمؤمنین نیروی انسانی و پزشک متخصص میخواهیم، فقط شهرضا با جمعیت ۱۷۰ هزار نفر نیست، این بیمارستان به شهرستانهای دهاقان و سمیرم بخش جرقویه و ایزدخواست خدمات میدهد.
سمیه محمودی، نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در جلسه شورای اداری شهرضا که با حضور وزیر بهداشت و درمان شهرضا برگزار شد، اظهار داشت: در طرح توسعه بیمارستان امیرالمؤمنین شهرضا، تعداد تختهای این بیمارستان از ۹۰ تخت به ۲۵۲ تخت افزایش پیدا کرد.
وی با تقدیر از خیران عرصه بهداشت و درمان در شهرضا افزود: چارت سازمانی بیمارستان امیرالمؤمنین به زودی انجام میشود، پروژه بیمارستان شهرضا ردیف ملی و استانی نداشت و با همکاری خیران، رؤسای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، فرمانداران و شهرداران شهرضا امروز افتتاح میشود.
محمودی با بیان اینکه طرح توسعه بیمارستان امیرالمؤمنین شهرضا به سرانجام رسید و تجهیزات آن به روز شد، گفت: ام آر آی و سیتی اسکن مهمترین نیاز بیمارستان بود، با پیگیریهای بسیاری که از ترکیه تا گمرک آبادان و آمدن به شهرضا انجام دادیم و با همراهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برای بیمارستان فوق تخصصی امیرالمؤمنین نیروی انسانی و پزشک متخصص میخواهیم، فقط شهرضا با جمعیت ۱۷۰ هزار نفر نیست، این بیمارستان به شهرستانهای دهاقان و سمیرم بخش جرقویه و ایزدخواست خدمات میدهد چون نزدیکترین مکان به این شهرستانها است؛ با این وسعت خدمات میدهیم مهمتر از آن جاده ترانزیتی شمال به جنوب کشور است که تمام تصادفات آن را شهرستان شهرضا پوشش میدهد.
وی با تأکید بر اینکه باید بیمارستان امیرالمؤمنین شهرضا را برای این مجموعه گسترده دید، تصریح کرد: ما فقط برای این بیمارستان پزشک متخصص و فوق تخصص میخواهیم و باید تنها برای شهرضا اختصاص پیدا کند تا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پزشک را جابجا نکند.
محمودی ادامه داد: با توجه به ظرفیت شهرضا نیاز به دانشکده پرستاری، مامایی و فوریتهای پزشکی داریم، مجموعه شهرداری و شورا کمک میکنند، بیمارستان صاحبالزمان شهرضا فضای مناسبی برای این موضوع است و قول این دانشکده را برای مردم شهرضا میخواهیم.
نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ایجاد رشته داروسازی در دانشگاه آزاد شهرضا عنوان کرد: زیرساختهایی که مورد تایید وزارتخانه بوده کارشناسان وزارتخانه در دانشگاه آزاد شهرضا تأیید کردند، دستور دادید و مقرر شد رشته داروسازی به صورت بینالملل را به این دانشگاه بدهند که میخواهیم تسریع شود، این درخواست را داریم که با توجه به وجود اعضای هیأت علمی، آزمایشگاه تخصصی و رشته های مرتبط، رشته داروسازی در دانشگاه آزاد اختصاص پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: در زمان اوج کرونا در بیمارستانهای دیگر از محوطه بیرونی استفاده کردند اما امکانات شهرضا این اجازه را نداد که این اتفاق بیفتد.