رفتن به محتوای اصلی
x

تاریخچه

مرکز پزشکی تخصصی حضرت امیرالمؤمنین (ع) در جنوب شهرستان شهرضا واقع شده است ، در سال ۱۳۷۰ اولین کلنگ آن زده شده و پس از ۱۶ سال در آبان ماه سال ۱۳۸۶ افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفته است

ساختار فیزیکی این مرکز از نظر معماری زیبا و قابلیت پیشرفت و پتانسیل  وسعت و توسعه بالایی دارد . با توجه به موقعیت شهرستان شهرضا که در ناحیه جنوبی استان اصفهان واقع گردیده است آب و هوای مطلوب شهر و همچنین با توجه به موقعیت مکانی بیمارستان که در مجاورت با پارک زیبای ملت و منطقه خلوت شهر واقع شده است آرامش روحی و روانی بیماران را به همراه دارد .

ساختمان این بیمارستان در دو طبقه و به مساحت ۵۷۰۰۰ متر مربع با ۱۴۴تخت مصوب  و حداکثر ۱۰۷ تخت فعال با بخش های جراحی مردان ،‌جراحی زنان ، اطفال ، مامایی، لیبر ، اتاق عمل ، اورژانس ،ICU ،  NICU فعال می باشد.

اورژانس این مرکز با برخورداری از سرویسهای جراحی عمومی ، جراحی مغز و اعصاب ،‌ENT، ارتوپدی ، زنان و زایمان ، اطفال و ارولوژی به بیماران قطب جنوب استان ارائه خدمت می نماید و با توجه به موقعیت ترانزیتی شهر ، به استانهای همجوار نیز خدمات درمانی ارائه می دهد .

مجهز بودن مرکز به دستگاه سی تی اسکن اسپیرال علاوه بر برطرف کردن نیاز همشهریان به این خدمات در داخل شهر، به موقعیت بیمارستان نیز کمک شایانی نموده است وجود درمانگاه تخصصی در ۱۵شاخه ی مختلف تخصصی برای رفاه حال همشهریان ارائه خدمت می کند .

راه اندازی سیستم HIS در بیمارستان مسیر همواری را در جهت مدیریت صحیح پزشکی و مالی و نظم و انسجام در کارها از زمان پذیرش بیماران تا زمان ترخیص فراهم آورده است .

واحدهای آموزشی از جمله واحد آموزش به بیمار و واحد آموزش به مادران با توجه به سطح فرهنگی شهر نکات آموزشی لازم را ارائه می دهد که در جهت آگاه سازی بیماران نسبت به مسائل تخصصی بیماری آنها بسیار مثمر ثمر خواهد بود.

ساختمان طرح توسعه این بیمارستان در زمینی با زیربنای ۸۷۰۰ مترمربع در سه طبقه در حال احداث می باشد که با ۱۵۰ تخت بستری شامل بخش های اورژانس ، داخلی مردان،داخلی زنان، آی سی یو و سی سی یو ، قسمت تصویر برداری خواهد بود.

ساختمان غربالگری سرطان  این بیمارستان نیز در حال تکمیل می باشد که در آینده ای نزدیک مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

مرکز پزشکی تخصصی امیرالمؤمنین (ع) در نظر دارد با اجرای هدفمند حاکمیت بالینی در ارائه خدمات بالینی گاهی فراتر نهاده و کیفیت را جایگزین کمیت نماید و بر این اصل معتقد است که تحقق اصول اساسی بیمار محوری ، اجرای اصولی فرآیندها و مراقبت های بالینی و ایجاد محیطی ایمن برای بیماران ، نمایانگر تلاش بی وقفه افرادی است که بهره مندی از سلامت را حق همگانی تمامی بیماران می دانند .