رفتن به محتوای اصلی
x

بازی هایی که کودکان رابا هوش می کند …!!!

 

بازی

برای این که بچه‌هایی باهوش داشته باشید چه کار باید بکنید؟ باید به آنها ماهی بدهید یا مکمل امگا 3 و فسفر؟! شاید هم فکر می‌کنید بهتر است آنها را در کلاس‌های مختلف و متعدد ثبت نام کنید اما یکی از بهترین راه‌ها برای این کار آن است که بچه‌ها را به بازی‌های خوب عادت   بدهید. بازی‌های فکری می‌توانند کمک بزرگی به تقویت هوش و حافظه فرزندان شما بکنند. نمونه‌اش همین بازی جدید پنتابال  است که چند سال لقب بهترین بازی فکری دنیا را به خود اختصاص داده است.


جنگا؛ بازی مهندس‌ها


بازی فکری جنگا یک بازی بسیار ساده ولی در عین حال هوشمندانه است. این بازی هم مانند سودوکو از بازی‌هایی است که زمان – یعنی والدین فعلی و کودکان قدیمی- نداشت. از اختراع این بازی هم کمتر از 30 سال می‌گذرد. جنگا از ۵۴ بلوک چوبی هم‌شکل و هم اندازه تشکیل شده است که طول هر یک از بلوک‌ها سه برابر عرض آن است.

این اتحاد در شکل و اندازه این امکان را فراهم می‌سازد تا با به‌کارگیری اندکی خلاقیت،  اشکال و احجام 3بعدی مختلفی ایجاد کرد و قدرت تمرکز، خلاقیت و تجسم فضایی را به‌وسیله آن به رقابت گذاشت. جنگا یکی از محبوب‌ترین بازی‌های فکری دنیاست به‌طوری که تا‌کنون بیش از ۵۰ میلیون بازی جنگا، یعنی بیش از 7 میلیارد و 200 میلیون قطعه از این بازی در سراسر دنیا به فروش رسیده است. اگر می‌خواهید در آینده مهندس خلاقی داشته باشید، از حالا او را با جنگا آشنا کنید.

بازی1

پنتابال؛ بهترین بازی دنیا


پنتابال در سال 2004 در کشور سوئد طراحی شد و تا‌کنون برنده 8 جایزه جهانی و بهترین بازی فکری در سال‌های اخیر شده است. این بازی در عین سادگی، پیچیده و عمیق نیز هست و این قدرت را دارد که با حرکاتی ساده ذهن را بچرخاند و با تاثیر بر قشر پیشانی و آهیانه‌ای مغز توانایی تصمیم‌گیری، تفکر منطقی، تحلیل وضعیت و حل مسئله را افزایش دهد. این بازی با یک صفحه خالی که شامل 4 صفحه کوچک‌تر است و قابل چرخش است شروع می‌شود.



هر بازیکن یک رنگ را انتخاب کرده و در صفحه قرار می‌دهد و بعد از آن باید یکی از 4 صفحه کوچک بازی را به سمت راست یا چپ به اندازه 90 درجه بچرخاند. برنده بازی نخستین کسی است که بتواند 5 مهره همرنگ خود را در یک ردیف عمودی، افقی یا مورب پشت سر هم قرار دهد. این بازی در مدت کوتاهی که ابداع شده نظر بسیاری از مردم دنیا را به‌خود جلب کرده و اکنون رقابت‌های جهانی  نیز دارد!  

بازی2

 

سودوکو؛ اختراع ژاپنی‌های

سودوکو مخفف یک واژه ژاپنی یعنی سوجی وا دوکوشین نی کاگیرو به معنی «ارقام باید تنها باشند» است. این بازی ریشه‌ای ژاپنی دارد ولی تقریبا 30 سال است که مردم ملت‌های دیگر جهان هم با آن آشنا شده‌اند و در حال حاضر یکی از محبوب‌ترین بازی‌های فکری سراسر دنیاست. هرچند سودوکوی اصلی یک جدول 9 در 9 است ولی انواع ساده‌تر آن هم که با جداول کوچک‌تر هستند وجود دارد و شما می‌توانید برای کودکان دبستانی خود از آن‌ها استفاده کنید.   

بازی


ماز؛ راهت را پیدا کن

مازها یکی از بهترین ابزارها برای تقویت قوه جهت‌یابی و تجسم فضایی کودکان هستند. البته برای هر سنی ماز خاصی وجود دارد و بعضی از مازها حتی برای بزرگسالان هم گیج‌کننده‌اند. پس بهتر است حواس‌تان موقع بازی به این نکته باشد.

بازی4