previous pauseresume next

مصرف هفت تا ده نوبت میوه و سبزی در روز خطر مرگ را کاهش می‌دهد

محققان دانشگاه لندن کالج با مطالعه در مورد تغذیه انسان به این نتیجه رسیده‌اند که خوردن هفت تا ده نوبت میوه و سبزی در روز خطر مرگ را تا ۴۲درصد کاهش می‌دهد.سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت : پژوهشگران لندن کالج می‌گویند کسانی که بیشتر میوه و سبزی می خورند کمتر از بقیه در معرض خطر مرگ به علت هر نوع بیماری‌ و به ویژه مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و سرطان قرار دارند.دکتر محسن عظیمی نژاد گفتگو با خبرنگار وب¬دا، افزود: خوردن پنج نوبت میوه و سبزی در روز بهتر است به هفت تا ده نوبت افزایش یابد. لازم به توضیح است که مفهوم هفت نوبت خوردن میوه یا سبزی این نیست که ما در روز هفته عدد یا هفت وعده سبزی بخوریم بلکه می توان با گنجاندن سالاد در نوبت های غذایی سه گانه و یا تقسیم یک عدد میوه ( مثل سیب یا پرتقال) به ۲ قسمت یا بیشتر به تعداد نوبتهای هدف دست یافت.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اهمیت حفظ جایگاه سبزی تازه بیشتر از میوه در سبد غذایی مردم تاکید کرده و  این موضوع را در پیشگیری از بیماری‌ها موثر می داند.دکتر عظیمی نژاد این محقق اظهار داشت کمپوت و میوه‌ کنسروی  نه تنها به کاهش خطر بیماری‌ها کمک نمی‌کند، بلکه احتمال آن را بالا می‌برند.وی اشاره کرد: با اینحال برخی از متخصصان معتقدند که سایرِ عوامل سبک زندگی سالم مثل پرهیز از سیگار و الکل، داشتن تحرک فیزیکی منظم در کاهش خطر مرگ تاثیر معنی داری دارند.دکتر عظیمی نژاد خاطر نشان کرد: پیام اصلی این است که هرچه بیشتر میوه و سبزی بخورید خطر مرگ در سنی که هستید کمتر می‌شود.

برگرفته از پايگاه خبري وزارت بهداشت ٠٨:٣٦ - سه شنبه ٢٦ فروردين ١٣٩٣    /    شماره : ١٠٥٧٤١   

تماس با ما

شهرضا - خيابان صاحب الزمان - بيمارستان صاحب الزمان (عج)

 Email: sal-zaman-stat@sim.mui.ac.ir

ارتباط با ما

بيمارستان اميرالمومنين(ع) شهرضا

كد پستي : ۸۶۱۷۷۴۳۱۱۱ 

Email: shahreza_hos@mui.ac.ir

پيامك: ۱۰۰۰۳۱۱۳۲۱۳۲۱۵۴۵۴